Holland Circular Hotspot

Kick-off ondernemersreis Bulgarije & Roemenië

De Malietoren, Den Haag | 14 Februari 2019

Voor de Nederlandse ondernemer liggen er kansen in Bulgarije & Roemenië. Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW, leidt in april een vierdaagse ondernemersreis naar Bulgarije & Roemenië. Geïnteresseerd in deelname? Kom naar de vrijblijvende informatieve kick-off bijeenkomst met details over de reis, tips en tricks over zakendoen in beide landen en lancering van een online-community voor de deelnemers.

Vrijblijvende informatiebijeenkomst

Bulgarije exporteerde in 2017 voor € 942,2 miljoen naar Nederland. De Bulgaarse economie maakte een stevige economische groei door: 3,6% in 2017. Nederland staat in de top 10 van landen waarmee Roemenië het meest zakendoet. De Roemeense economie is een van de snelst groeiende binnen de EU; bijna 7% in 2017.

De ondernemersreis (16 t/m 19 april 2019) biedt een unieke kans om marktkansen in te schatten, in contact te komen met lokale bedrijven en om op het hoogste niveau met politieke leiders van het land te spreken. Verder hoor je ervaringen van Nederlandse ondernemers die je voorgingen met betrekking tot zakendoen en wonen in deze landen.

Ter voorbereiding op deze ondernemersreis zal VNO-NCW, in samenwerking met NLinBusiness, de Nederlandse ambassades in Roemenië en Bulgarije, een vrijblijvende informatieve kick-off bijeenkomst organiseren op donderdag 14 februari 2019. Tijdens deze bijeenkomst worden de laatste details over de reis gedeeld, worden er tips en tricks gegeven over zakendoen in beide landen en wordt er een online-community gelanceerd voor de deelnemers.

Meer informatie: NLinBusiness