Holland Circular Hotspot

Nationale Conferentie Circulaire Economie

Fokker terminal, Den Haag | 21 Februari 2019

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en partners nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de eerste jaarlijkse Nationale Conferentie Circulaire Economie. In een circulaire economie bestaat geen afval en worden grondstoffen steeds opnieuw gebruikt. Een uitdaging waar het Rijk, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties samen aan werken én ook mooie stappen in zetten. We bundelen onze krachten om de transitie naar een economie zonder afval verder op te schalen en te versnellen.

Fokker-terminal.jpg

Programma en aanmelding

Tijdens de conferentie staan netwerken, elkaar inspireren en samen werken aan gezamenlijke uitdagingen centraal. U neemt deel aan prikkelende en informatieve sessies over de transitieagenda’s biomassa & voedsel, kunststoffen, consumptiegoederen, maakindustrie en bouw en over onderwerpen als wet- en regelgeving, monitoring, circulair ontwerp, gedrag en het Versnellingshuis. U krijgt te zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland tijdens de uitreiking van de Circular Award Business en de Circular Award Public. Dé verkiezing voor innovatieve projecten, producten of ondernemingen die tot de verbeelding spreken.

U bent getuige van de lancering van het Plastic Pact NL met maatregelen van veel partijen om minder plastic te gebruiken, meer eenmalige plastic producten en verpakkingen te hergebruiken én meer te recyclen. U werpt een blik op de toekomst van de circulaire economie in 2050 samen met staatssecretaris Stientje van Veldhoven en voorzitter van de Sociaal-Economische Raad Mariëtte Hamer. U kunt gericht netwerken op het inspiratieplein met relevante en innovatieve stands.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden.
Natuurlijk kunt u geïnteresseerde collega’s meebrengen, graag zelfs. Zij kunnen zich ook aanmelden via deze website.

Meer informatie
Klik hier voor de website “Nederland Circulair in 2050”