Holland Circular Hotspot

Week van de Circulaire Economie 14-18 januari 2019

Van 14 t/m 18 januari 2019 organiseerde Nederland Circulair! voor de vierde keer de Week van de Circulaire Economie. Tijdens deze week openden meer dan 100 organisaties die bezig zijn met circulair ondernemen hun deuren. Ook Holland Circular Hotspot was deze week op meerdere momenten te ontmoeten! Lees hieronder waar u ons kon vinden.

Schermafbeelding-2018-12-19-om-23.35.37.png

Waar waren wij te vinden?

Op maandag 14 januari namen we deel aan de Kick-off van de week bij Circl in Amsterdam. Directeur Freek van Eijk ging in op de kansen voor Nederlandse bedrijven om bij te dragen aan het wereldwijde plastic probleem. Klik hier voor zijn presentatie.

Een video-impressie van enkele startup pitches tijdens deze middag is hier te vinden.

Op dinsdag 15 januari tijdens de Nordic Talks – Circular Economy Summit keken Scandinavische landen samen met Nederland naar een circulaire toekomst. Wat zijn de ambities van deze leidende landen op het gebied van circulaire economie en wat kunnen we van elkaar leren? Klik hier voor een verslag van de bijeenkomst.

Op vrijdag 18 januari sloot ons team de Week van de Circulaire Economie af bij C-Bèta in Hoofddorp. Babette Porcelijn gaf er een lezing over verborgen impact en daarna was er een hapje en drankje.

www.deWeekvandeCirculaireEconomie.nl

Sprekers Nordic Talks - Circular Economy Summit

foto:  met o.a. Harald Friedl -Circle Economy (onderste rij, eerste links) en Freek van Eijk – Holland Circular Hotspot (onderste rij, derde vanaf links).