Steun Holland Circular Hotspot en word 'vriend'!

Holland Circular Hotspot is al jaren de interface voor de circulaire economie (CE) kennis en kunde van Nederland in het buitenland. We geloven dat CE de business kans van de eeuw is voor Nederlandse ondernemers en we zijn een bron van support, inspiratie en informatie. Met heel weinig middelen zijn we inmiddels een begrip geworden in alle delen van de wereld. Als not-for-profit stichting krijgt Holland Circular Hotspot geen overheidssubsidie en om ons werk te kunnen blijven doen hebben we jouw hulp nodig! 

Steun ons werk!

We vinden het belangrijk dat een goed en zo volledig mogelijk overzicht van Nederlandse circulaire voorlopers vindbaar is voor onze Nederlandse ambassades wereldwijd, voor het internationale circulaire hotspotnetwerk, de bilaterale handelskamers en voor geïnteresseerde bedrijven, kennisinstellingen en overheden die samen met Nederlandse partijen de transitie op gang willen brengen en versnellen. 

Om dit te kunnen blijven doen vragen we op onze website gepubliceerde showcases om een bijdrage van 500,- Euro (excl. BTW). Deel je bedrijfsgegevens via onderstaande link of via de QR-code en ontvang van ons een factuur.

Maak onze vriendschap zichtbaar!

1. In ruil voor je steun sturen we je graag een sticker toe waarmee je je vriend van Holland Circular Hotspot kan noemen voor zichtbaarheid op je eigen website en andere platformen én waarmee je kan linken naar je eigen circulaire showcase op onze website.

2. Daarnaast voeren we graag een update uit van je bestaande showcase of we kunnen een aanvullende innovatie publiceren. (Dien hier jouw showcase in of vernieuwde informatie voor een update)

3. Natuurlijk willen we nog veel liever veel meer samen doen en is er ook maatwerk aan gezamenlijke projecten mogelijk. Denk aan workshops, missies, events en blogs. Mocht je meer met ons willen doen, neem dan contact op met Stephanie Schuitemaker voor sponsor- en partnershipmogelijkheden! 

Jouw support draagt bij aan ons dagelijkse werk

Wij zijn heel trots op we bereiken met heel weinig middelen. In onderstaande overzicht zie je terug wat we in 2023 hebben gedaan.