Grenzeloos Circulair 2023

Groningen | 14th of November 2023

Wereldwijd en nationaal is er ontzettend veel aan de hand. Tegelijkertijd gaat de transitie naar een circulaire economie in volle vaart door. Welke impact hebben de mondiale uitdagingen voor jouw circulaire exportkansen? Welke internationale circulaire mogelijkheden zijn er in een sterk veranderende wereld? Benieuwd wat de kansen en ondersteuningen zijn?

Hierbij willen we je van harte uitnodigen voor de nieuwe editie van ons Stakeholders Event in Delfzijl (Groningen) op dinsdag 14 november. Deze speciale editie wordt georganiseerd in samenwerking met Circulair Groningen, Circulair Friesland, Groningen Seaports, KIA-CE en RVO, en wordt ondersteund door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. We kijken er naar uit om je daar te verwelkomen!

Houd deze pagina goed in te gaten, meer informatie volgt! Tijdens het evenement zullen we onder andere dieper ingaan op de internationale circulaire ontwikkelingen in diverse sectoren.

Ben je erbij? Meld je dan aan via het registratie formulier onderaan de pagina.

Wij kijken er naar uit om je op 14 november te verwelkomen!

TomasMutsaers_HCH_200-scaled.jpg

!

This event is available in Dutch only!

Voorlopig Programma

Maak je klaar voor een boeiende dag vol activiteiten! 

12:00-14:00: We starten met een gezamenlijke lunch en netwerkmoment. Na de lunch heten we je van harte welkom namens de organisatie, met toespraken door o.a. Heleen van Wijk (directeur Groningen Seaports en voorzitter Circulair Groningen), onze directeur Freek van Eijk en een inspirerende internationale keynote spreker.

14:00-15:00: We gaan in drie parallelle sessies dieper in op de volgende thema’s:

  • Chemische recycling, 
  • Circulair & biobased bouwen
  • Kritische materialen in de energietransitie.

15:00-16:30: In het derde deel van de middag heb je de keuze uit de volgende opties: 1) Ga op excursie naar circulaire bedrijven in Chemport Europe  2) Doe mee in een van de workshops over circulair & internationaal ondernemen, bijvoorbeeld over subsidiemogelijkheden of de circulaire kansen in de Nordics. 

16:30-18:30: We sluiten de middag feestelijk af met een drankje en een walking dinner

Verspreid over middag geven we ook het woord aan meerdere circulaire ondernemers over hun bedrijf en internationale ervaring .

Registratieformulier