HCH stakeholderevent: Grenzeloos Circulair!

C-Beta, Hoofddorp | 15th of December 2022

Wereldwijd en nationaal is er ontzettend veel aan de hand. Tegelijkertijd gaat de transitie naar een circulaire economie in volle vaart door. Welke impact hebben de mondiale uitdagingen voor jouw circulaire exportkansen? Welke internationale circulaire mogelijkheden zijn er in een sterk veranderde wereld?

Graag nodigen we u van harte uit voor ons Stakeholders event en de officiële opening van ons kantoor bij C-Bèta in Hoofddorp op donderdag 15 december a.s.

Tijdens deze middag gaan we in op het belang van network governance en duiken we in de internationale circulaire ontwikkelingen in vier sectoren. Dit is tevens hét moment om samen met het HCH netwerk ons kantoor bij C-Bèta officieel te openen onder het genot van een feestelijke borrel.

Bent u erbij? Wij kijken er naar uit om u op 15 december te ontmoeten!

Grenzeloos-Circulair-301.jpg

!

This event is available in Dutch only!

Programma

14.30
Inloop & ontvangst

15.00
-Welkom door Freek van Eijk, Directeur HCH
-Keynote ‘Belang van Network Governance en voorbeelden uit Australië’ door professor Jacqueline Cramer, Voorzitter Raad van Toezicht HCH.
-Panelgesprek over network governance en circulaire marktontwikkeling, onder leiding van Jacqueline Cramer.

15.30
Internationale circulaire ontwikkelingen
In vier parallelle sessies (Bouw/Infra, Maakindustrie, Consumptiegoederen/Textiel en Afvalmanagement) delen Holland Circular Hotspot en gastsprekers internationale circulaire ontwikkelingen en bespreken relevante inzichten en aanknopingspunten voor Nederlandse organisaties.

16.45
Rondleiding door Schiphol Area Development Company (SADC) langs circulaire highlights van C-Bèta en Schiphol Trade Park.

17.10
Officiële opening HCH kantoor & feestelijke borrel

18.30
Einde

 
 

Registration Form

Fill in the form below to join this event