Vacancy: Secretaris Holland Circular Hotspot

May 31, 2022

As we are looking for a new colleague that’s fluent in Dutch, this vacancy is in Dutch.

Wil jij je ervaring en talent inzetten voor een wereld waarin we op een verantwoorde manier met grondstoffen omgaan en bijdragen aan een gezonde future proof economie? Ben jij op zoek naar een intensieve en uitdagende baan waarbij je beweegt tussen bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen in internationale context? Neem je graag individueel verantwoordelijkheid, maar ben je ook een teamplayer? Ben je een verbinder en denk je in mogelijkheden in plaats van in beperkingen? Lees dan snel verder!

team1-800x534-1.jpeg

Functieomschrijving

Als secretaris van Holland Circular Hotspot ben je een spil in het web van de organisatie. Je organiseert de teamoverleggen, de bijeenkomsten van het Programma Comité en zorgt voor een goede verslaglegging van de bijeenkomsten van de Raad van Toezicht. Daarnaast onderhoud je het netwerk met de (inter)nationale partners.

Dankzij je inzichten in de diverse facetten van de organisatie ben je een sparringspartner voor de directeur van de stichting. Het is van belang dat je goed overzicht weet te houden over de vele evenementen en activiteiten, weet wat er nationaal en internationaal speelt op het gebied van circulaire economie en je krijgt energie van het onderhouden van het veelzijdige netwerk. De secretaris overziet en managed ook de betrokkenheid van HCH in Europese subsidie projecten.

Tijdsinvestering: 24-32 uur per week
Opleidingsniveau: WO
Contract: Freelance / ZZP
Locatie: Hoofddorp, Rotterdam, locatie-onafhankelijk werken

Functie-eisen

In de functie van bestuurssecretaris ben je regisseur, diplomaat, en een betrouwbare verbinder. Je weet snel hoofd- en bijzaken te scheiden, je communiceert kernachtig en diplomatisch, zowel in woord als geschrift. Integer en discreet te werk gaan is voor jou vanzelfsprekend. Je vindt het fijn in een team te werken waarbij je veel moet afstemmen en elkaar vervangt wanneer nodig.

Naast organisatiesensitiviteit en gevoel voor verhoudingen, is logistiek inzicht van belang om de bestuurlijke besluitvormingsprocessen goed te kunnen (op)volgen. Je beschikt over een academisch denk- en werkniveau, bent analytisch, flexibel, en een snelle creatieve probleemoplosser.

Je beschikt over:

  • Een afgeronde relevante opleiding op academisch niveau;
  • 3-5 jaar ervaring met werken in complexe organisaties.

Je hebt:

  • Uitstekende communicatieve, schrijf- en organisatievaardigheden;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Ervaring met het regisseren van bestuurlijke processen (pre);
  • Kennis van circulaire economie en relevante thema’s (pre).

Herken jij je in de vacature en wil je met ons aan de slag?

Stuur je sollicitatie (cv en motivatiebrief) voor 30 juni in het Nederlands naar info@hollandcircularhotspot.nl.

Over Holland Circular Hotspot

Holland Circular Hotspot (HCH) is een Nederlands privaat-publiek platform dat de transitie naar een circulaire economie faciliteert door overheden, kennisinstellingen en bedrijven bij elkaar te brengen. HCH ondersteunt kennisuitwisseling met als doel ondernemerschap op het gebied van circulaire economie te stimuleren.

Meer te weten komen over HCH?