Breakfast session: Waste & circular economy opportunities in Australia

Online | 2nd of March 2021

Are you an entrepreneur in the field of waste management or circular innovation and curious about your opportunities in Australia? Then register for this digital breakfast session on 2 March.

The breakfast session on March 2 addresses the acute waste problem Australia is facing and the opportunities in waste management and circular innovation for Dutch entrepreneurs. The session will take place online from 9.30 – 10.30 CET and will be in Dutch.

More information and registration: rvo.nl

 

simon-rae-vMfuMxaE31w-unsplash-scaled.jpg

!

This event is available in Dutch only!

Partners for International Business in ontwikkeling

Voor wie?
De ontbijtsessie staat open voor vertegenwoordigers van Nederlandse bedrijven die actief zijn in de afvalsector.

Tijdens de sessie worden de concrete marktkansen in de sector besproken. Marcus Geisler, een Nederlandse afval-ondernemer die al jarenlang actief is in Perth, beantwoordt vragen vanuit zijn praktijkervaring.

Naar aanleiding van deze ontbijtsessie kunnen enthousiaste bedrijven zich aansluiten bij een cluster, dat op korte termijn een PIB-aanvraag gaat indienen. Lees hieronder meer over wat deze publiek-private samenwerking u biedt.

Doe mee met Partners for International Business
In een programma van Partners for International Business (PIB) werkt een groep bedrijven nauw samen met de Nederlandse overheid (ambassade en RVO). Het doel is om samen een positie te verwerven op een buitenlandse markt.

Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang om zo’n PIB-samenwerking op te zetten voor afvalmanagement en circulaire economie in Australië. Door het tempo en de doortastendheid van de Australische overheden is het nu namelijk een goed moment om samen te komen en plannen te maken. De Nederlandse bedrijven in de PIB kunnen helpen het afvalmanagement beter te organiseren. Doe mee aan de ontbijtsessie en ontdek of u ook wilt instappen met deze groep.